IMPRESSZUM

Weboldal és minden tartalom tulajdonosa | Vicze László

e-mail | artinfo@kepszeresz.hu

Adószám | HU60932046

Vállalkozói nyilvántartási szám | 25077282

Tartalomkezelő | Vicze László

Tárhelyszolgáltató | feltöltés alatt…

A weboldal tartalmainak felhasználására vonatkozó feltételek

A weboldal látogatója – felhasználója kötelezi magát arra, hogyaz átvett fotókat, grafikákat módosítás nélkül – nem alkalmazható retusálás, képkivágás, témamódosítás, bármely számítógépes beavatkozás – , az elhelyezett vízjellel és képaláírással feltüntetve –  a szerző nevének feltüntetésével – közli, publikálja, esetleg továbbítja.

A felhasználó kötelezi magát, hogy a weboldalon található fotók és grafikák bármelyikével nem illusztrálhat engedély nélkül egyéb témát, szöveget, hírt, különös tekintettel a képek, grafikák eredeti mondandójával, ellentétes- vagy túlzó értelmezési szabadságot adó közlési környezetet nem alakít ki.

A fotó képaláírását csak a képpel együtt teszi közzé. A képhez tartozó hír szövegét önállóan nem közölheti, illetve a képpel nem illusztrálhat más hírt, vagy szöveget, különösen nem, ha ez a kép eredeti környezetével és mondanivalójával ellentétben áll; bármelynemű közlés, publikálás során kiemelt figyelemmel kezeli a személyhez fűződő jogokat, a mindenkori érvényes jogszabályoknak megfelelően.

Magán célú, otthoni illetve oktatási célú felhasználás

A weboldal bármely tartalmának közlése vagy átvételek jövedelemszerzés célját közvetve sem szolgálják.
A weboldal tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy bármely jogsértés vagy akár annak gyanúja esetén a felhasználóval szemben jogi lépéseket tegyen.

Mindennemű tartalom és logók használata
A honlapon található mindennemű logó, kép- illetve, grafikai elem szerzői jogvédelem alatt áll. A tulajdonos írásbeli engedélye nélkül bármely a weboldalon megjelenő szöveges-, logó, kép-  illetve grafikai elem másolását, tükrözését, módosítását, publikálását tiltja. Sajtófelhasználás esetén a mindenkori publikálási és megjelentetési lehetőségek írásban rögzítendőek, egyedi megegyezés és megállapodás részét képezik, mindezekre általános érvény nem vonatkozik, amely automatikus tartalom felhasználást eredményezhet.

A weboldalon nem történik személyes adatgyűjtés…

A weboldalon keresztül nem történik személyes adatok gyűjtése, feldolgozása, és felhasználása.

Az egyetlen személyhez fűződő adat, amely a weboldalon keresztül jut el a tulajdonoshoz, az az árajánlat kérő panelen keresztül jut el a tulajdonoshoz, ez a folyamat e-mail váltásnak minősül.
Az e-mail váltás során ön által megadott bármely személyhez fűződő adat illetve tartalom, nyilvánosságra nem kerül, adatkezelés ezekkel nem történik, harmadik fél számára semmilyen körülmények között kiadásra nem kerül.